Saturday, 21 May 2011

overnight..tgk nur kasih the movie..peace(^_-)

salam 1 Malaysia semua..:-)
selamat berhujung minggu..~~~
malam tadi aku tengok wyang ngn akak aku...
tgk cite nur kasih the movie..
 duduk couple seat plk tuh...hohoho..mcm org bercinta plk..
pdhal xada feel pon..huhuhu

best laa jugak cite ni.....
sedikit sbyk ia dpt myedarkan diri kita..
dpt mnunjukkan islam itu cntik dan menarik..
n kaedah dakwah yg berbeza...

filem   Nur Kasih The Movie
~comel kn tiz zaqyah pakai tudung~

romantik btul tiz zaqyah dan remy ishak dlm cite ni..ehehe
cite ni aku leh bg ***** je drpd 10..ehehhehe...
aku xnk cite bnyk2..
sape mahu tau jln citenya tgk laa di pawagam k...

mood sekarang study utk final exam yg sudah hampir ni..;-)

Tuesday, 17 May 2011

FinaL eXaM dah dekaT...(^_-)

salam..
sukan maskom dah berakhir...
alhamdulillah netball dapat no.3 & bola tmpar no.2..
penat sangat2..huh..;-)
ni laa rakan-rakan seperjuangan..semuanya muka da gelap..ehehhe

sekarang lupakan pasal sukan..
kita cerita pasal exam pulak..
next week dah final exam..
30 Mei hingga 3 Jun exam amali..huhu...
6 jun hingga 9 jun exam teori pulak..

mood sekarang study sampai pecah otak..eheheh..:-)
aku harap dpt buat yg terbaik lagi..^_^...

Saturday, 7 May 2011

hAppY_moTheR's_DaY~(^_^)~

Ibu
aku masih memerlukan petunjuk,
ke jalan kebahagian,
dunia dan akhirat,
setia mengajar erti kekuatan,
restu dan doa Ibu iringkan,
terima kasih ibu,
atas segalanya...
jasa ibu akan ku kenang..
kerana kau adalah ibuku...

ni laa mak aku Hjh Amerahwati...


terima kasih sudi jadi mak saya...
Terima kasih sudi terima saya sebagai anak..

Terima kasih semuanya...^_^


video
Jasa Bonda.. khas untuk emak tersayang...

dan xlupe juga untuk cimot...selamat hari ibu cimot...
cimot ibu tunggal yang menjaga 9 ekor anak....

ucapan dari aku: selamat hari ibu kepada semua yang bergelar ibu..
tanpa ibu tiada laa kita di sini...(^_-)