Saturday, 21 May 2011

overnight..tgk nur kasih the movie..peace(^_-)

salam 1 Malaysia semua..:-)
selamat berhujung minggu..~~~
malam tadi aku tengok wyang ngn akak aku...
tgk cite nur kasih the movie..
 duduk couple seat plk tuh...hohoho..mcm org bercinta plk..
pdhal xada feel pon..huhuhu

best laa jugak cite ni.....
sedikit sbyk ia dpt myedarkan diri kita..
dpt mnunjukkan islam itu cntik dan menarik..
n kaedah dakwah yg berbeza...

filem   Nur Kasih The Movie
~comel kn tiz zaqyah pakai tudung~

romantik btul tiz zaqyah dan remy ishak dlm cite ni..ehehe
cite ni aku leh bg ***** je drpd 10..ehehhehe...
aku xnk cite bnyk2..
sape mahu tau jln citenya tgk laa di pawagam k...

mood sekarang study utk final exam yg sudah hampir ni..;-)

9 comments:

Fathiah Hamim said...

eh 5/10? biar betul? :D

feyfa_leh said...

fathiah hamim: sje je..ehehehhe

Mr iz said...

he he he... kira ok la dapat lima bintang kan ...dari bintang tiga...macam nak kena g layan je ceta ni ...he he he

TiKa LEh said...

hahah..ada org tu xfhm ceritanya..memglah bg 5bintang je..heheh

misyamissyou said...

huhuu..xberkesempatan nk tgk lah..

IFA Athirah said...

npelah tiz x pkai tudung ek.comel gler dia pai tudung.huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

republik n9 said...

fuh.. gud luck 4 ur exam

~sakina~ said...

nak tengokkkkkkkkkkkkkk ^^

nini syuffina jalil said...

untung ;( nini belum dapat tgk lagi
sob sob sob ;p